Papillon madrac Linea

Od: 229,00 KM

Očisti

Garancija

Svi naši proizvodi dolaze sa garancijom.

Dostava na kućnu adresu | Saznaj više

Obezbjeđena dostava na kućnu adresu.

Platite gotovinom ili karticama | Saznaj više

Plaćanje karticama je dostupno u salonima.

Osnovne karakteristike

Periva navlaka

Džepičasta jezgra

PU pjena

Visina 22cm

Antialergijski

Papillon madrac Linea izrađen od ojačane džepičaste opružne jezgre koja savršeno podupire svaki dio tijela. Diferencirane zone nosivosti aktivno se prilagođavaju tjelesnoj težini svakog korisnika. Prednost ove jezgre je da se pomjeraju samo one opruge na koje se vrši pritisak, te se na taj način kvalitetno podupire cijelo tijelo. Svaka opruga se kreće neovisno o drugima, bez prenošenja opterećenja na druge opruge.

Udobnost madraca nadopunjuje sloj PU pjene koja se prilagođava obliku tijela a proširena bočna vertikalna ojačanja sprječavaju deformaciju madraca. Navlaka madraca je antialergijska, skidiva sa patent zatvaračem i periva.

Presjek

1. PU pjena PN2535
2. Džepičasta opružna jezgra
3. Meki filc 700g/m2
4. RETEX
5. PES vata 200g/m2
6. Antialergijska navlaka

Dodatne informacije

Podloga za spavanje ne mora koštati kao i bubreg – a naš Linea madrac sa prošivenom dzžepičastom jezgrom je dokaz. Spavaj kao kralj na madracu sa jedinstvenom podrškom. Izrađen sa omotavajućom mekoćom udobne pjene i čeličnim džepnim oprugama koje oslobađaju pritisak,madrac koji stvara prilagođeni kalup za vaše tijelo, obećavajući da će vas opustiti od glave do pete. Svojom sposobnošću da drži kretnje izoliranim i udaljenim od vaše strane kreveta, čak ni vaš nemirni partner ili migoljavi ljubimac ne mogu pokvariti vaš duboki san na ovom Šašillon madracu. A ako mislite da performanse prošivenog džepnog opružnog madraca zvuče impresivno, zamislite koliko ćete biti oduševljeni kada se pojavi na vašim vratima kompaktno umotana zajedno sa garancijom od 12 mjeseci! Nepotrebno je reći da je ovaj madrac nježan prema vašem umu, tijelu, ali i novčaniku!

Dostava

Isporuka

Imate dodatnih pitanja? Kontaktirajte nas!
info@papillonmadraci.ba
+387 33 451 095
Pon-Sub 09:00h-20:00h

Načini plaćanja

Imate dodatnih pitanja? Kontaktirajte nas!
info@papillonmadraci.ba
+387 33 451 095
Pon-Sub 09:00h-20:00h